Hogyan történik az egyedi szoftverfejlesztés ?

Két lehetőség van. Az egyik a már meglévő szoftvereink közül választhat és mi átírjuk azt az Ön egyedi igényeire ezek főképp vendéglátóipari szoftverek. A másik esetben teljesen a nulláról kezdjük el fejleszteni a programot.

Milyen típusú szoftvereket tudunk Önnek fejleszteni ?

Elsősorban adatbázis kezelő szoftverek fejlesztésével foglalkozunk, Windows környezetben. Leggyorsabb megoldás a Visual Basic nyelven megírt szoftver FirebirdSQL szerver adatbázissal. Nagyobb, komolyabb szoftverek esetén alkalmazzuk a C# programnyelvet. Egyéb esetben például webes környezetben Javascrip, PHP-t és MySQL hármast.

Milyen lépései vannak egy szoftver kifejlesztésének ?

Egy rövid megbeszélés után mindenképp javasolt egy leírás vagy rendszerterv elkészítése, ahol Ön írásban meghatározza, hogyan működjön a szoftver. Ha kész programot szeretne átíratni, akkor a már működő szoftvert feltelepítjük és közben párhuzamosan megkezdjük az új funkciók programozását.

Milyen garanciát vállalunk ?

Egy év rejtett hibajavítási garanciát vállalunk szoftvereinkre. Ez azt jelenti, ha Ön észreveszi, hogy nem a leírásnak megfelelően működik egy funkció, úgy jelzi nekünk és mi azt a lehető leghamarabb, de mindenképp 3 munkanapon belül javítjuk. A nem hivatalos részben pedig úgy szeretnénk megírni azt a szoftvert, hogy Ön újra nekünk szóljon ha ilyenre van szükség vagy szívesen ajánljon másoknak is!

Mennyibe kerül a fejlesztés költsége ?

Mindenek előtt érdemes tudni, hogy nem lehet összehasonlítani az árat a dobozos szoftverek árával, melyeket több száz vagy ezer helyre telepítenek fel. Az egyedi fejlesztés előnye éppen abban van, hogy nem Ön alkalmazkodik a már megírt funkciókhoz, hanem úgy fog működni ahogy Ön elképzelte azt. Így az árat a munka mennyisége határozza meg, ha később szeretne módosítani akkor pedig óradíjat számolunk fel. A fizetés pedig három részletben történhet: szerződés kötéskor, félidőben, és a projekt elkészültekor, melyről áfás számlát állítunk ki.