Teremtse meg nyugalmát

elszámoltató szoftverek egyszerűbb használatra tervezve

Pénztárgép kapcsolat

7 november 2021 root Leave a comment éttermi szoftver, pénztárgép kapcsolat

QR kód olvasóval, már a képernyőn megjelenő qr kódot be tudja olvasni a pénztárgéphez kötött olvasóval, így a beolvasott érték biztosan helyes lesz, így minimalizálható a félreütés. Ha részletes pénztárgép blokkot szeretne nyomtatni, mert például egy kiskereskedése van és nincs külön blokknyomtató, tételes pénztárgépes blokkot tud adni vevőinek 240 tételig !

Gastroapp.hu importálás

3 május 2016 Karácsony Csaba Leave a comment rendelés okostelefonról

Van már saját mobile applikációja ? Az jó mert a mobil telefonról jövő rendeléseket is be tudunk gombnyomásra importálni, úgy hogy a kiszállítás díja vagy egyéb kedvezmények és kuponok utólag is megadhatók.

Rendelések LCD TV-n

28 szeptember 2015 Karácsony Csaba Leave a comment TV-s vevő kijelző

A pultos felveszi a rendelést, a vendég egy sorszámmal ellátott bizonylatot kap, fizet és várja, hogy mikor jelenik meg a saját sorszáma a TV-n. Közben a szakács elkészíti a ételeket és tableten nyugtázza a rendelés sorszámát amely azonnal megjelenik a TV-n.

Beléptető és vendégkártyák

26 május 2015 Karácsony Csaba Leave a comment éttermi szoftver, vásárló azonosítás

Legyen szó belépőkártyáról, akár a vendégeknek belépéskor adott érintő kártyákról szoftverünk képes tárolni az értékesítés adatait. A vendég a kártyára vásárolhat amit a távozáskor rendez a kasszánál, így több helyen fogyaszthat vagy rendelhet a pincértől, de a végén csak egy pénztárgép szükséges fizetéskor. Olyan verzió is lehetséges, hogy mondjuk egy üdülőben előre pénzt tesz a […]

Digitális étlap tableten

28 július 2014 Karácsony Csaba Leave a comment digitális étlap, éttermi szoftver

A digitális étlapon a vendég nemcsak a választékot szemlélheti, de rendelhet és internetezhet is. Fizetéskor jelezhet a pincérnek. A látványnak sem utolsó modern asztali tartók a tabletek töltését is biztosítják. A bekerülés olcsóbb, mintha az asztalokra érintőképernyős PC kerülne.

ehseguzo.hu

12 március 2014 Karácsony Csaba Leave a comment online étel kiszállítás

Egyre több vendég interneten keresztül rendel mobil telefonnal vagy tablettel. Önnek nem kell külön weboldalt fenntartani, hiszen az étteremneve.ehseguzo.hu címen aloldalt kap tőlünk ahol csak az Ön éttermének kínálata látszik, így reklámozhatja is ha úgy akarja. Egy virtuális étlapnak sem utolsó.

Fizetés csak a pénztárnál vendégkártyával

29 november 2013 Karácsony Csaba Leave a comment éttermi szoftver

A vendég belép az étterembe. Kap egy az étterem saját logójával és egyedi sorszámmal ellátott vendégkártyát. Leül és rendel a pincértől, aki egy kézi számítógéphez érinti a vendégkártyát és megrendeli a kért tételeket. A rendelés nyomtatódik a pultba, a konyhába és megjelenik egy fali számítógépen a vitamin bárban is. Távozáskor a vendég a pénztárnál odaadja […]