Hogyan történik az egyedi szoftverfejlesztés ?

Két lehetőség van. Az egyik a már meglévő szoftvereink közül választhat és mi átírjuk azt az Ön egyedi igényeire ezek főképp vendéglátóipari szoftverek. A másik esetben teljesen a nulláról kezdjük el fejleszteni a programot.

Milyen típusú szoftvereket tudunk Önnek fejleszteni ?

Elsősorban adatbázis kezelő szoftverek fejlesztésével foglalkozunk, Windows környezetben. Leggyorsabb megoldás a Visual Basic nyelven megírt szoftver FirebirdSQL szerver adatbázissal. Nagyobb, komolyabb szoftverek esetén alkalmazzuk a C# programnyelvet. Egyéb esetben például webes környezetben Javascrip, PHP-t és MySQL hármast.

Milyen lépései vannak egy szoftver kifejlesztésének ?

Egy rövid megbeszélés után mindenképp javasolt egy leírás vagy rendszerterv elkészítése, ahol Ön írásban meghatározza, hogyan működjön a szoftver. Ha kész programot szeretne átíratni, akkor a már működő szoftvert feltelepítjük és közben párhuzamosan megkezdjük az új funkciók programozását.

Milyen garanciát vállalunk ?

Egy év rejtett hibajavítási garanciát vállalunk szoftvereinkre. Ez azt jelenti, ha Ön észreveszi, hogy nem a leírásnak megfelelően működik egy funkció, úgy jelzi nekünk és mi azt a lehető leghamarabb, de mindenképp 3 munkanapon belül javítjuk. A nem hivatalos részben pedig úgy szeretnénk megírni azt a szoftvert, hogy Ön újra nekünk szóljon ha ilyenre van szükség vagy szívesen ajánljon másoknak is!

Mennyibe kerül a fejlesztés költsége ?

Mindenek előtt érdemes tudni, hogy nem lehet összehasonlítani az árat a dobozos szoftverek árával, melyeket több száz vagy ezer helyre telepítenek fel. Az egyedi fejlesztés előnye éppen abban van, hogy nem Ön alkalmazkodik a már megírt funkciókhoz, hanem úgy fog működni ahogy Ön elképzelte azt. Így az árat a munka mennyisége határozza meg, ha később szeretne módosítani akkor pedig óradíjat számolunk fel. A fizetés pedig három részletben történhet: szerződés kötéskor, félidőben, és a projekt elkészültekor, melyről áfás számlát állítunk ki.

REFERENCIÁK

Árajánlat készítő egyedi szoftver

Egy grafikai stúdió kért fel minket, hogy az autó és épület fóliázásra szakosodott cég egyszerűbben tudjon ügyfeleinek árat adni. A különböző anyagokat vágni kell, kasírozni, laminálni. Nyomtatásnál pedig van keretre feszítés, kétoldalas nyomtatás és természetesen hulladék is keletkezik, ezen kívül a szerkesztés díját a fólia eltávolítást vagy épp a képvásárlást is kalkulálni kell.

Önköltség kalkuláló szoftver


A versenylovak szállítására alkalmas kamionok gyártására szakosodott cég felépítményeinek egyszerűbb árkalkulációjára alkalmas szoftver fejlesztésével bízott meg minket. Itt raktárkezelő programból kell a terméklistát importálni. Ezek a termékek modulokba építhetők, a modulok pedig a felépítmények alkotórészei. Az egyszerűnek tűnő folyamat a gyors munkára optimalizálva sok fejtörést okozott a fejlesztés alatt.