Szoftver beüzemelés lépései

Amennyiben már rendelkezik CASHCUBE Light pénztárgéppel egy pénztárgépes szakember segítségét kell igénybe venni, aki beszerzi és telepíti Önnek a valutaváltó szoftver drivert. Amikor a számítógép és a pénztárgép már képes egymással kommunikálni USB kábel segítségével, ez után tudjuk telepíteni valutaváltó programot.

 

A tesztidőszak vége

CASHCUBE Light pénztárgéppel összeköthető valutaváltó szoftverünk jelenleg éles üzemmódban fut két ügyfelünknél. Néha előfordul kapcsolat szakadás, ez a pénztárgép szoftverének frissítésével lesz orvosolva a jövőben, melyet a pénztárgép gyártója fog elvégezni és automatikusan frissül reményeink szerint.

 

Megkezdtük számítógép alapú, érintőképernyős valutaváltó szoftver illesztését

2017.01.23-án engedélyt kapott egy A080 - MSWACP4-ONLINE típusú érintőképernyős pénztárgép, amelyhez elkezdtük valutaváltó szoftverünk illesztését. Ezzel a megoldással POS terminálon, érintőképernyőt használva lehet valutát értékesíteni úgy, hogy nem igényel külön számítógépet és nyomtatót sem.

 

2017. január 1-től valutaváltóknak is kötelező az online pénztárgép használata

A CASHCUBE Light típusú pénztárgéppel tervezzük a valutaváltó szoftverünk összekapcsolását, ami azt jelenti, hogy a pénztárgépen fog történni a váltás, a részösszeg gomb megnyomására pedig átkerülnek az adatok a PC-s valutaváltó szoftverbe, ami válaszul küldi a nyugta nyomtatásához szükséges kiegészítő adatokat. De ebből valószínűleg február vége felé lesz értékesíthető szoftver.

 

Épp egy pénzváltót készül nyitni ?

Hadd mutassam meg azokat az előnyöket, melyeket egy valutaváltó program használatával nyer..

 

Hogy a pénztáros gyorsabban dolgozhasson

Az új felhasználók kezdetben egérrel könnyebben tudják kezelni a szoftvert. Azonban később a gyorsabb valuta váltás érdekében megtanulhatják a billentyűzet használatát.

 

Jogszabályi háttér

Kerekítés a magyar jogszabályoknak megfelelően. Illetve a szerződött banknak megfelelő jelentések testre szabása.

 

Tranzakciós Illeték

A 2013. január 1-én bevezetett - ügyfélre terhelt - tranzakciós illetéket a szoftver megjeleníti a kinyomtatott blokkon, és hó végén ezek lekérdezhetők.

 

Nyomtatás gyorsan, olcsón

Szalagos nyomtatóval a nyugtaadás gyorsabb, a fenntartási költség kevesebb. Nem kell várni a lézer nyomtató felmelegedésére, így a pénzváltás felgyorsul.

 

Takarítson meg akár 45.000,- forintot

Rendben, de hogyan ? A válasz egyszerű, rendszerünk Windows és Linux alatt is futtatható, így ez utóbbi esetben NEM KELL OPERÁCIÓS RENDSZERT VÁSÁROLNIA. Ez a megoldás olyan esetekben is jól használható, amikor el szeretnénk kerülni, hogy a felhasználó programokat telepítsen, vagy elállítgasson fontos paramétereket. Sőt ha nem vásárolta meg a szükséges eszközöket mi segítünk az új vagy használt hardver beszerzésében.

 

Új verzió, frissítések

A pénzváltó program indításkor automatikusan ellenőrzi: van-e újabb verzió és ha elérhető, le is tölti és telepíti is a legfrissebb változatot.

 

Kimutatások jelentések

Minden kimutatás - zárások, rovancs, tételek - OpenOffice vagy Excel táblába menthető, ez akár e-mailen továbbküldhető vagy az irodában nyomtatható.

 

Súgó böngészése helyett

Ha bárhol elakad a program használata során, csak egy telefon és segítünk. Ha kell távolról rácsatlakozunk a számítógépre és megszüntetjük a hibát.Próbálja ki nálunk a valutaváltó szoftvert

Bejelentkezés

Bejelentkezés

Árfolyamjegyzés

Árolyamjegyzés

Valutaváltás

Valutaváltás

Ügyfelek rögzítése

Ügyfelek rögzítése

Törzsadatok

Törzsadatok

Lekérdezések

Lekérdezések

Nyereség számítás

A napi zárás valuta árfolyamonként nyomtatható

A szoftver a könyvelő helyett gombnyomásra megcsinálja azt a kimutatást,
amiből a marzs (nyereség) számolható a hónap végén.

Vételi és eladási bizonylatok

Vételi és eladási bizonylatok, melyet az ügyfél kap meg* Vételi és eladási bizonylatok, melyet az ügyfél kap meg (8 cm széles papír)

Napi zárás, valutanemenként összesítve

* Napi zárás, valutanemenként összesítve (8 cm széles papír)

Vételi és eladási bizonylatok azonosítói

* Vételi és eladási bizonylatok azonosítói (A4-es papír)

Forint bevétel és eladás

* Forint bevétel és eladás havi bontásban (A4-es papír)

Valuta vétel

* Valuta vétel havi bontásban (A4-es papír)

Valuta eladás

* Valuta eladás havi bontásban (A4-es papír)

Próbálja ki nálunk a valutaváltó szoftvert