Az árat döntően a terminálok száma határozza meg. Ettől függ, hogy hányan tudnak majd párhuzamosan dolgozni. Az elszámoltató rendszer működik egy számítógéppel is, ebben az esetben az alkalmazott és az üzletvezető csak felváltva fér hozzá a géphez.

Árban ez a legkedvezőbb megoldás, ezért összeállítottam négy különböző csomagot használt és az új számítógépes rendszerre. Mindegyik a MultiStore 5.0 szoftvert tartalmazza az összes funkciójával együtt. Így Önnek akár étterme, kávézója, sörözője vagy épp pizzériája van minden funkciót megtalál benne ami az adott üzlet működtetéséhez szükséges. A csomagok tartalmazzák az egy terminálhoz szükséges hardvereket, szoftvert és a kiszállás díját.

Ahhoz, hogy megkapja egy csomag végösszegét, kérem írja be a település nevét és kattintson a 'Kalkuláció' gombra. Így Ön a csomag teljes vételárát fogja látni ez a kiszállást is tartalmazza.

Kérem vegye figyelembe, hogy az interneten olyan kiskereskedelmi hardver árakat találhat, ami sokszor kedvezőbb, mint a nagykereskedelmi árak! Tudunk tanácsot adni az ilyen eszközök beszerzése előtt. Ebben az esetben azonban, a hardverek garanciáját saját magának kell intézni. Így Ön kedvezőbb árat kaphat, nekünk "csak" a szoftvert kell telepíteni !

Ha több terminált vagy nyomtatót, vagy kézi terminálos rendelésfelvevőt (TABLET) szeretne, különleges igényei vannak, vagy már rendelkezik a vendéglátóipari szoftverhez szükséges hardverekkel, vagy bérelni szertné szoftverünket kérjen egyedi árajánlatot tőlem.

Online rendelés

10 %jutalék

  • étteremneve.ehseguzo.hu domain névvel
  • a rendelés a konyhába és a fogyasztási bizonylat automatikusan nyomtatódik
  • saját számítógépre, távolról telepíthető, s ha szükséges a kiszállást kell - telepítéskor fizeteni
  • NTAK adatküldés
Kipróbálom

POS terminálos renszer

583'000+ÁFA

  • vendéglátóipari szoftver, számítógép, 17"-os érintőképernyős monitor és blokknyomtató
  • nincs hav díj
  • több felszolgáló is dolgozhat felváltva a terminálon
  • NTAK adatküldés (5'000 + ÁFA / hó)
Kipróbálom

Az árak érvényessége: 2024. június 30-ig.

Kérem engedélyezze a javascript futtatását, máskülönben nem jelenik meg a végösszeg !