Kiskereskedőknek

Micra Online Pénztárgépes kiskereskedelmi rendszer

A pénztárgéppel összekötött rendszer előnye, hogy miközben az eladó értékesít a pénztárgépen vonalkódolvasóval, gyors-kódokkal. Addig háttérben a számítógéppel elvégezhető az új áru bevételezése, ár módosítások és az egyéb forgalmi lekérdezések. A változtatások gombnyomásra áttöltődnek a pénztárgépbe, így a következő értékesítésnél már ezekkel dolgozik a rendszer.

Olcsóbb Online pénztárgép is elég lehet

Amennyiben árukészlete nem haladja meg a 8179 darab tételt, az olcsóbb Micra Jota Mini M vagy Micra Jota M pénztárgép is elegendő a rendszer működéséhez. Ha mégsem, akkor válassza a Micra Sento M típust, ami 16000 cikket tud tárolni.

Figyeljün oda az AKCIÓK-ra

Ha a pénztárgépen olcsóbban értékesít az eladó, akkor mi azt a háttér szoftverrel külön lekérdezhetjük. (pl. megnézhetjük az este 6 után fél áron értékesített pékáruk forgalmát, vagy az eladott pékáruk tételeit)

Készletkezelés a számítógépen

A pénztárgéppel önmagában nem tudunk készletet kezelni. De a háttér szoftver erre lehetőséget kínál nekünk, akár úgy is hogy egy külön vonalkódolvasó segítségével keressük ki a cikkeket. Az egyetlen hátránya ennek az OFFLINE működésnek, hogy aktuális készletet csak az eladások leltöltése után látunk.