Teremtse meg nyugalmát

elszámoltató szoftverek egyszerűbb használatra tervezve

Pénztárgép kapcsolat

7 november 2021 root Leave a comment éttermi szoftver, pénztárgép kapcsolat

QR kód olvasóval, már a képernyőn megjelenő qr kódot be tudja olvasni a pénztárgéphez kötött olvasóval, így a beolvasott érték biztosan helyes lesz, így minimalizálható a félreütés. Ha részletes pénztárgép blokkot szeretne nyomtatni, mert például egy kiskereskedése van és nincs külön blokknyomtató, tételes pénztárgépes blokkot tud adni vevőinek 240 tételig !

Beléptető és vendégkártyák

26 május 2015 Karácsony Csaba Leave a comment éttermi szoftver, vásárló azonosítás

Legyen szó belépőkártyáról, akár a vendégeknek belépéskor adott érintő kártyákról szoftverünk képes tárolni az értékesítés adatait. A vendég a kártyára vásárolhat amit a távozáskor rendez a kasszánál, így több helyen fogyaszthat vagy rendelhet a pincértől, de a végén csak egy pénztárgép szükséges fizetéskor. Olyan verzió is lehetséges, hogy mondjuk egy üdülőben előre pénzt tesz a […]

Digitális étlap tableten

28 július 2014 Karácsony Csaba Leave a comment digitális étlap, éttermi szoftver

A digitális étlapon a vendég nemcsak a választékot szemlélheti, de rendelhet és internetezhet is. Fizetéskor jelezhet a pincérnek. A látványnak sem utolsó modern asztali tartók a tabletek töltését is biztosítják. A bekerülés olcsóbb, mintha az asztalokra érintőképernyős PC kerülne.

Fizetés csak a pénztárnál vendégkártyával

29 november 2013 Karácsony Csaba Leave a comment éttermi szoftver

A vendég belép az étterembe. Kap egy az étterem saját logójával és egyedi sorszámmal ellátott vendégkártyát. Leül és rendel a pincértől, aki egy kézi számítógéphez érinti a vendégkártyát és megrendeli a kért tételeket. A rendelés nyomtatódik a pultba, a konyhába és megjelenik egy fali számítógépen a vitamin bárban is. Távozáskor a vendég a pénztárnál odaadja […]

Online pénztárgép előnye

11 szeptember 2013 Karácsony Csaba Leave a comment éttermi szoftver

Jó hír, hogy a gyártók ígérete szerint, hamarosan várható olyan online pénztárgép megjelenése, amely számítógéppel összeköthető. Ha eddig gondot okozott, hogy a pénztárgépbe még külön is be kell ütni a fizetendő összeget ez a megoldás várhatóan kiváltja a régi módszert, pontosabb munkát és gyorsabb fizetést eredményez.

Fél adag

29 július 2013 Karácsony Csaba Leave a comment éttermi szoftver

A szakács a francia blokkos időszakból nagyon megszokta már a rövidítéseket és a pincér csúnya írását: hb – mint hasábburgonya, rb- mint rántott borda. A fél adagot, mely jellemzően 70%-os árat jelent a szakácsnak “fél adag” szavakkal kellett kiírni nehogy eltévessze a mennyiséget. Sőt a vendég számláján is a fél adag is 70%-os egységáron nyomtatódik.

Rendelés felvitel Androiddal

1 június 2013 Karácsony Csaba Leave a comment éttermi szoftver

A felszolgálóknak már nem kell újra tanulni a programot, ha rendelést szeretnének felvinni, mert az Android-os verzió ugyan azt az asztaltérképet és termék struktúrát kínalja fel mint amit a pultos terminálon már megszoktak.